Ota yhteyttä

Hei! Napsauta aihepiiriin, joka sopii kysymykseesi parhaiten, niin uskomme löytävämme sinulle vastauksen.

Varaus

Helpoin, nopein ja turvallisin tapa tilata liput on tehdä varaus tällä verkkosivulla. Voit myös soittaa käyttötukeemme (henkilökunta puhuu englantia ja ruotsia tai tanskaa) numeroon 09 4272 0899, mutta varaus on silti tehtävä verkossa sivuillamme. Voit myös lähettää kysymyksesi tältä sivulta löytyvän yhteydenottolomakkeen välityksellä ja vastaamme mahdollisimman pian.

Katosiko e-lippusi? Kirjoita oheen sähköpostiosoitteesi ja varausnumerosi, niin lähetämme sen/ne sinulle uudestaan.

Peruutus

Yleensä ei ole mahdollista peruuttaa, saada rahoja takaisin tai vaihtaa varattuja ja maksettuja lippuja, mistä ilmoitetaan hyvissä ajoin varausvaiheessa ja minkä vahvistat hyväksyessäsi sopimusehtomme.

Teemme tietysti parhaamme auttaaksemme, emmekä voi käyttää lippujasi. jos et voi käyttää lippujasi. Ota yhteyttä tältä sivulta löytyvän yhteydenottolomakkeen välityksellä ja yritämme vaihtaa tai peruuttaa varauksesi, tai yritämme myydä lippusi edelleen uusille asiakkaille, mutta emme kuitenkaan voi luvata mitään.

Jos onnistumme peruuttamaan tai myymään lippusi eteenpäin, kestää aikaa ennen kuin rahat hyvitetään. Siihen voi mennä 1-2 viikkoa tapahtumapäivästä. Huomioithan myös, että jos onnistumme peruuttamaan tai myymään liput edelleen, jokaisesta lipusta voidaan periä peruutus- tai edelleenmyyntimaksu. Jos emme onnistu peruuttamaan tai myymään lippuja edelleen, maksua ei peritä.

Peruutusturva

MadridLiput.fi-sivustolta voit ostaa peruutusturvan, joka kattaa koko lippuvarauksesi sairauden tai onnettomuuden varalta.

Hinta:
Peruutusturvamme hinta on 5% varauksen kokonaishinnasta.

Mitä peruutusturva kattaa:
Saat rahasi takaisin (ei koske vakuutusturvamaksua), jos sinä lippujen varaajana, perheenjäsenesi (aviomies, vaimo, lapsi, sisar tai vanhempi) tai mukanasi matkustava henkilö (joka on tulossa tapahtumaan kanssasi) tulee kipeäksi, joutuu onnettomuuteen tai menehtyy. Peruutusturva kattaa ajan ennen matkalle lähtöä, normaalisti koneeseen tai junaan nousuun asti kotimaassasi.

Peruutusturvan varaaminen:
Voit varata peruutusturvan lippujen varaamisen yhteydessä. Se on voimassa sen varaus/maksupäivästä. Peruutusturvamaksua ei voida missään tapauksessa palauttaa.

Peruutuksen ilmoittaminen:
Sinun tulee ilmoittaa meille sähköpostilla, mikäli joudut käyttämään peruutusturvaasi, lähettämällä postia osoitteeseen: helpdesk@ticmate.com. Ilmoitus tulee tehdä ennen esitys/tapahtuma/kierrospäivää. Muussa tapauksessa peruutusturva ei päde.

Lääkärintodistus:
Palautusta ei voida suorittaa ilman lääkärintodistusta. Se tulee lähettää meille enintään kahden viikon päästä suunnitellusta esity/tapahtuma/kierrospäivästä yhdessä peruutusturvakopion kanssa. Lääkärintodistuksesta tulee käydä selkeästi ilmi lääkärin nimi, osoite ja puhelinnumero.
Ole hyvä ja lähetä lääkärintodistus ja kopio peruutusturvasta osoitteeseen:
MadridLiput.fi, Ticmate
Nygränd 10, 1tr
SE-111 30 Stockholm.

Peruutus muun, kuin lippujen varaajan toimesta:
Mikäli kanssamatkustajasi tulee peruuttaa varaus, tarvitsemme lääkärintodistuksen ja sinun peruutusturvasi lisäksi todisteen siitä, että tämän henkilön oli tarkoitus tulla esitykseen/tapahtumaan kanssasi. Tämä todiste voi olla lento- tai junalippu tai hotellivaraus..

Peruutusturva ei kata, mikäli:
- Unohdat tuoda tositteen/e-lipun mukanasi tapahtuma- tai tapaamispaikalle.
- Tulet paikalle myöhässä.
- Kadut lippujen ostoa.
- Et pääse paikalle kuljetusongelmien vuoksi. Meitä tai tapahtumanjärjestää ei voida pitää vastuussa mm. lentojen myöhästymisitä tai kuljetuslakoista, kuten metron tai bussin lakkoilemisista.
- Tulet sairaaksi, olet onnettomuudessa tai kuolemantapauksessa, kun olet jo Madridissa.
- Tapahtuu luonnonkatastrofi, kuten tulivuorenpurkaus, tulva tai maanjäristys.

Peruutusturvaa ei voi ottaa yli yhdeksän hengen varaukselle.

Sähköpostiosoitteesi *
Nimesi *
Puhelinnumero *
Varausnumero *

Kopio lähetetään sähköpostiosoitteeseesi

MadridLiput.fi powered by Ticmate

MadridLiput.fi
Puhelin: +358 9 4272 0899

Päämaja:
Ticmate AB ®
Nygränd 10, 1tr
SE-111 30 Tukholma, Ruotsi
Puhelin: +46 8 446 808 44
Yritystunnus. 556710-6017

Sähköposti Sähköposti 09 4272 0899 09 4272 0899
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin