Madridin makuja

Tutustu Madridiin ja sen rikkaaseen ruokakulttuuriin vatsan kautta! Herkuttele maukkailla tapas-paloilla, käy paikallisella torilla tai tutustu paikallisiin viineihin viininmaistajaisissa. Varaa ruoka- tai viiniretkesi täältä ja valmistaudu herkulliseen kokemukseen!

Madridin makuja
 
Madridin tapas- ja historiaretki

Madridin tapas- ja historiaretki

Koe aito Madrid Tapas-kävelyretkellämme, jonka opas on syntyperäinen madridilainen. Maista yli kymmentä erilaista tapas-palaa ja tutustu Espanjan kulttuuriin, historiaan ja gastronomisiin perinteisiin. Varmista paikkasi tälle suositulle retkelle ja osta lippusi ennakkoon!

Alkaen € 75.00
Madridin kokkauskokemus

Madridin kokkauskokemus

Tutustu espanjalaiseen ruokakulttuuriin hauskalla tavalla ja opi tekemään suosittuja espanjalaisia ruokia kuten paellaa, tortilla-munakasta ja sangriaa. Kurssia vetää paikallinen kokki ja ryhmä on kooltaan mukavan intiimi. Tule mukaan ja varaa paikkasi netistä!

Alkaen € 70.00
Madridin viini- ja tapasretki

Madridin viini- ja tapasretki

Kiinnostaako sinua espanjalainen ruokakulttuuri ja haluaisitko kokeilla paljon erilaisia tapaksia? Jos vastasit myöntävästi, tule mukaamme Viini- ja tapasretkelle Madridiin! Retken aikana tutustutaan espanjalaisiin viineihin ja perinteiseen Iberian kinkkuun. Osta liput yhdelle Madridin maukkaimmista retkistä täällä!

Alkaen € 50.00
09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin