Etsi lippuja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Kuninkaallinen palatsi & Madridin kiertoajelu

Alkaen € 46.4
Liput Madridin kiertoajelulle, johon kuuluu käynti Madridin kuninkaanlinnassa, voi varata täältä. Se on oiva tapa nauttia koko Madridista!

Tämä kattava kierros alkaa kaupungin keskiaikaiselta alueelta, minkä jälkeen tutustumme Habsburgien Madridiin, kuten Calle Mayoriin, Plaza Mayoriin ja Plaza de la Villaan.

Sen jälkeen näemme kuninkaanlinnan (jonne palaamme tutustumiskäynnille myöhemmin), Cibelesin suihkulähteen, Neptunen suihkulähteen, Puerta de Alcaláan ja Prado-museon.

Sitten tutustumme nyky-Madridiin, kuten Gran Vía, Paseo de la Castellana, Barrio Salamanca, Plaza de Castilla ja Parque del Oeste, mutta myös Madridin kaupallisille alueille, kuten symbolinen Ventaksen härkätaisteluareena tai Santiago Bernabéu-stadion.

Kierros jatkuu kuninkaanlinnaan, joka tunnetaan nimellä Palacio Real. Tämä Espanjan kuninkaallisten entinen asuinpaikka on rakennettu 1700-luvulla ja on ehdottomasti yksi Euroopan kauniimmista palatseista.
Näet muun muassa Plaza de Orienten, Sabatini-puutarhat, Campo del Moron ja paljon muuta mielenkiintoista. Palacio Realissa voi ihailla kauniita posliiniesineitä, seinävaatteita, huonekaluja, haarniskoja, maalauksia jne.

Tärkeää tietoa:
-Kierros järjestetään englanniksi ja espanjaksi.
-Kesto: 4 tuntia.
-Lippu on voimassa VAIN varauksen mukaisena päivänä.
-Joka päivä kello 9.00.
-Saavu paikalle 15 minuuttia ennen lähtöä.
-6-15 -vuotiaat tarvitsevat lastenlipun.
-Alle 6-vuotiaista ei peritä maksua.
-Kierroksella kävellään jonkin verran, joten kengät kannattaa valita sen mukaan.
-Madridin kiertoajelu, johon kuuluu käynti kuninkaanlinnassa (Palacio Real), alkaa Julia Travel ja päättyy Palacio Realilta.

Aukioloajat

Joka päivä kello 9.00

Vahvistus välittömästi

Tulostettava lippu

Live-opastus

Kesto: 4 tuntia

Saapumisohjeet

Kuninkaallinen palatsi & Madridin kiertoajelu

Osoite
Julia Travel – Gray Line Spain, Calle San Nicolàs 15 28013 Madrid, España

×