Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

Lippuja Madridin elämyksiin

Tervetuloa MadridLiput.fi-sivustolle, josta löydät tietoa ja varaat lippuja kaupungin nähtävyyksiin, kierroksille ja muihin turistikohteisiin.
Kierros- ja nähtävyyslippujen varaaminen hoituu nopeasti ja vaivattomasti. Valikoimaamme kuuluu Palacio Realin opastettu kierros, flamencoesitys Madridin sydämessä ja vierailu Real Madridin kuuluisalle stadionille Santiago Bernabéulle. Näe myös Gran Via ja Plaza Mayor sekä muut Madridin kuuluisat kadut ja aukiot.

  • Yli 3,4 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Kuninkaallinen palatsi & Habsburgien Madrid

Alkaen € 54.1
Koe Madrid ajalta, jolloin Habsburgit hallitsivat Espanjaa, ja näe kuninkaanlinna Madridissa. Liput Habsburgien Madrid -kävelykierrokselle ja Palacio Realiin voi varata täältä!

Habsburgien Madrid: Nimi on annettu Madridille aikana, jolloin Habsburgit hallitsivat Espanjaa. Hallitsijakausi alkoi Kaarle I:n noustessa valtaistuimelle vuonna 1516, ja hän tuli tunnetuksi siitä, että hän rakennutti kaupunkiin useita palatseja ja monumentteja. Myöhemmin, Filip II:n teki Madridista Espanjan pääkaupungin ja siitä lähtien kaupunki kasvoi voimakkaasti. Tällä kierroksella nähdään useita renessanssi- ja barokkityylisiä rakennuksia Habsburgien ajalta, ja kierros on hyvin pittoreski. Lipun hintaan sisältyy, että kierroksen aikana käymme yhdessä tämän suositun alueen tyypillisistä kahviloista ja saamme siellä juotavaa.

Kävelykierroksen Habsburgien alueella jälkeen jatkamme upeaan kuninkaanlinnaan (Palacio Real)! Linna rakennettiin 1700-luvulla muinaisen italialaistyylisen barokkipalatsin, Alcazar de los Austrias, päälle. Se on yksi Euroopan kauneimmista ja parhaiten säilyneistä linnoista ja se on symboli siitä, kuinka Madrid on säilynyt Espanjan kuningaskunnan pääkaupunkina. Linna oli espanjalaiskuninkaallisten asuinpaikka vuosina 1765-1931. Nykyäänkin Espanjan kuninkaallisten mahtavimmat juhlallisuudet, kuten audienssit, illallisjuhlat, sopimusten allekirjoitustilaisuudet ja kuninkaan perinteiset seremoniat, vietetään siellä.

Tärkeää tietoa:
-Kierros järjestetään englanniksi!
-Kesto: 3,5 tuntia.
-Lippu on voimassa VAIN varattuna päivänä.
-Saavu paikalle 15 minuuttia ennen lähtöaikaa.
-Otathan huomioon, että tämä kierros voidaan perua lyhyellä varoitusajalla huonon sään vuoksi.
-Otathan huomioon, että tätä kierrosta ei järjestetä Palacio Realin virallisten tapahtumien aikana!
-Jos kierros perutaan huonon sään tai virallisen tapahtuman vuoksi, pyrimme ottamaan teihin yhteyttä ja tarjoamaan vaihtoehtoisia päiviä!
-6-15-vuotiaat tarvitsevat lastenlipun.
-Alle 6-vuotiaista ei peritä maksua.
-Kierroksella kävellään jonkin verran, joten kengät kannattaa valita sen mukaan.
-Habsburgien Madrid-kävelykierros ja Palacio Real alkaa Julia Travel – Gray Line Spain -toimistolle ja päättyy Palacio Real.

Lippukategoriat

Aikuinen (16+) 
Lapsi (6-15)
Sylivauva (0-5): ilmainen sisäänpääsy

Aukioloajat

Joka päivä kello 10.00!

Vahvistus välittömästi

Mobiililippu hyväksytään

Live-opastus

Kesto: 3 tuntia 30 minuuttia

Saapumisohjeet

Kuninkaallinen palatsi & Habsburgien Madrid

Osoite
Julia Travel – Gray Line Spain, Calle San Nicolàs 15 28013 Madrid, España

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!