Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

Lippuja Madridin elämyksiin

Tervetuloa MadridLiput.fi-sivustolle, josta löydät tietoa ja varaat lippuja kaupungin nähtävyyksiin, kierroksille ja muihin turistikohteisiin.
Kierros- ja nähtävyyslippujen varaaminen hoituu nopeasti ja vaivattomasti. Valikoimaamme kuuluu Palacio Realin opastettu kierros, flamencoesitys Madridin sydämessä ja vierailu Real Madridin kuuluisalle stadionille Santiago Bernabéulle. Näe myös Gran Via ja Plaza Mayor sekä muut Madridin kuuluisat kadut ja aukiot.

  • Yli 3,4 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

El Escorialin Kuninkaallinen Luostari ja Madridin kierros

Alkaen € 82.2
Miksi tutustuisit vain El Escorialiin, kun tarjoamme sen myös yhdistettynä Madridin kierrokseen - kaikki samana päivänä. Liput El Escorialin retkelle ja Madridin kierrokselle täältä!

Tämän retken alussa vierailemme El Escorialissa, joka sijaitsee 45 kilometrin päässä Madridista. El Escorial (Real Monasterio de El Escorial) on suojelukohde. Se on 1500-luvun espanjalaisvallan symboli, ja se on San Quentinin taistelun muistona. Se on myös Kaarle V:n mausoleumi. Rakennuksen symmetrian ja tasapainon vuoksi se oli pitkään maailman 8. ihme. El Escorialin retkellä vierailemme Habsburgien palatsissa, kuninkaallisessa hautakammiossa, tuomiokapitulissa, arkkitehtuurisalissa, asehuoneessa, kirjastossa ja basilikassa.

El Escorialin jälkeen ajamme 9 kilometriä Basilica Del Valleen, joka on valtava vuosina 1940-1959 rakennettu muistomerkki! Basilika on veistetty kallioon 1350 metrin korkeuteen, ja vaikuttava 150 metriä korkea risti kohoaa Madridin vuoriston luonnonpuiston yläpuolelle. Oppaamme kertoo kaiken tästä paikasta basilikan ulkopuolella ja sen jälkeen sinulla on mahdollisuus ihailla Sierra de Madridin upeaa näköalaa.
HUOM! Basilica Del Vallen käynti voi peruuntua lyhyellä varoitusajalla huonon sään vuoksi tai jos basilikassa on jumalanpalvelus.

Sen jälkeen kun olemme vierailleet El Escorialissa ja Basilica Del Vallessa ajamme takaisin Madridiin ja lähdemme kierrokselle tutustumaan nähtävyyksiin, kuten Calle Mayor, Plaza Mayor, Plaza de la Villa, Kuninkaanlinna, Prado-museo, Gran Vía, Paseo de la Castellana, Barrio Salamanca, Plaza de Castilla jne.

Tärkeää tietoa:
-Kierros opastetaan englanniksi!
-Kesto: Noin 7,5 tuntia.
-Lippu on voimassa VAIN varattuna päivänä.
-Joka päivä kello 8.45. Maanantaisin ei järjestetä retkeä!
-Saavu paikalle 15 minuuttia ennen esitystä tai illallista.
-6-15-vuotiaat tarvitsevat lastenlipun.
-Alle 6-vuotiaista lapsista ei peritä maksua.
-Kierroksella kävellään jonkin verran, joten kengät kannattaa valita sen mukaan.
-El Escorialin kuninkaallisen luostarin retki ja Madridin kierros alkavat ja päättyvät Julia Travel - Gray Line Spain-toimistolle.

Aukioloajat

Tiistaista sunnuntaihin kello 8.45.

Vahvistus välittömästi

Tulostettava lippu

Live-opastus

Kesto: 7 tuntia 30 minuuttia

Saapumisohjeet

El Escorialin Kuninkaallinen Luostari ja Madridin kierros

Osoite
Julia Travel – Gray Line Spain, Calle San Nicolàs 15 28013 Madrid, España

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!