Ticmate
Lippuja kansainvälisiin tapahtumiin
Yli 130 maassa ja 6 mantereella

Tietoa MadridLiput.fi-palvelusta

MadridLiput.fi on ruotsalaisomistuksessa oleva yritys, jolla on toimistot Tukholmassa, Kööpenhaminassa ja Barcelonassa sekä call center Lontoossa. MadridLiput.fi:n missio on auttaa kaikkia kiinnostuneita saamaan tietoa ja lippuja nähtävyyksiin, Flamenco-esityksiin, kiertoajeluille, härkätaisteluihin ja illallisjärjestelyihin Madridissa nopeasti, varmasti ja mutkattomasti. Paikallisten tarjoustemme ja yhteyksiemme avulla voimme aina tarjota lippuja kilpailukykyisin hinnoin jopa tapahtumiin, jotka on loppuun myyty Madridissa. Asiakkaamme voivat ostaa liput turvallisesti suojatun yhteyden kautta ja teemme parhaamme, että asiakkaamme viihtyvät Madridissa.

Intohimon ja kiinnostuksen ajama yritysidea

Mies MadridLiput.fi:n takana on Marcus Moeschlin, joka suhtautuu intohimoisesti jalkapalloon, musikaaleihin, konsertteihin, nähtävyyksiin ja muihin tapahtumiin. Jo 18-vuotiaana hän järjesti konserttikiertueita Ruotsissa. Hänen uransa on aina keskittynyt siihen, että hän voi tarjota ihmisille hienoja tapahtumia ja kansainvälisiä kokemuksia kilpailukykyisin hinnoin, eikä vähiten hänen ollessaan Ruotsin Box Officen omistaja. Marcus on myös yksi harvoista tapahtumanjärjestäjien digitaalisen maailman edelläkävijöistä. Jo vuonna 1990 hän oli mukana kehittämässä Global Tickets-palvelua, jonka avulla 22 maata osti ja myi kansainvälisiä tapahtumalippuja sähköisesti. Vuonna 1990 kilpailijat käyttivät vielä faksia, telefaksia ja puhelimia. Global Tickets sai "The Queen's Award"-palkinnon vuonna 1992 parhaasta vienti-ideasta.

Lyhyesti sanottuna MadridLiput.fi:n takana on vuosien kokemus ja toimistot Ruotsissa ja Tanskassa sekä call center Lontoossa ja Kööpenhaminassa, mikä yhdistettynä tekee MadridLiput.fi:sta paikallisen yrityksen, jolla on kansainvälisiä verkostoja ja päämääriä.

Ticmate omistaa MadridLiput.fi:n

Ticmate Marcus Moeschlin sin pää yritys on toiminut vuodesta 2006 ja se on kasvanut siitä lähtien tasaisesti. Ticmaten visio on olla Euroopan johtava lipunmyyjä kaikkiin tapahtumiin maailmanlaajuisesti. Osana tätä strategiaa Ticmate julkaisi ensimmäisen musikaalisivustonsa, LondonMusikaler.se. Nykyään LondonMusikaler.se on olemassa kymmenellä kielellä yli kymmenessä maassa mukaan lukien LontoonMusikaalit.fi. LontoonMusikaalit.fi MadridLiput.fi on tarkoitus myös saada tarjolle yli 15 kielellä ja auttaa asiakkaita yli 40 maassa. Vuonna 2009/2010 Ticmate aukaisi myös jalkapallolippusivustot Iso-Britanniassa ja Espanjassa LontoonJalkapallo.fi , BarcelonaJalkapallo.fi, MadridJalkapallo.fi ja ItalianJalkapallo.fi -sivuston vuonna 2011,ja erittäin suositut sivustot PariisiLiput.fi, NewYorkLiput.fi Barcelonaliput.fi ja RoomaLiput.fi jotka MadridLiput.fi-sivuston tavoin myyvät lippuja nähtävyyksiin, kiertoajeluille ja liikennevälineisiin Lontoossa, New Yorkissa, Pariisissa ja Roomassa. Johtoryhmässä istuvat toimitusjohtaja Marcus Moeschlin, Ole Oftedal, ja Jan Friedman. Sekä Oftedalilla ja Friedmanilla on useiden vuosien kokemus yritysten johtamisesta ja he istuvat monissa kaupan-, matkailu- ja media-alan yritysten johtokunnissa.

Marcus Moeschlin

 

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin